Nieuwbouw Nieuw Rein, Groenendijk - Hazerswoude-Rijndijk

Op het voormalige terrein van Avery Denisson, tegenover de wijk Groenestein, bouwt Habeko wonen 15 eengezinswoningen. Wij verwachten dat de bouw van de woningen in  januari 2024 afgerond is.

De woning
Door de breedte van de binnenkant van de woning (beukmaat) is het een smalle eengezinswoning met een woonoppervlakte van 90m2. 11 woningen hebben drie slaapkamers. En de andere vier woningen hebben twee slaapkamers en een zolderruimte. Het zijn energiezuinige woningen. Parkeren doe je op het binnenterrein of in de straat.

Verhuur
De verhuur van de woningen start in de week van 11 december 2023. Alle woningen bieden wij aan via Huren in Holland Rijnland. Alle informatie over het verhuren leest u op de website www.hureninhollandrijnland.nl. Bent u geïnteresseerd? Lees dan voordat u gaat reageren op een woning, eerst goed de toewijzingsregels. En zorg ervoor dat u alle gevraagde documenten toegevoegd hebt. Als uw documenten niet compleet zijn, gaan wij door naar de volgende kandidaat. Komt u in aanmerking voor een woning? Dan nemen wij contact met u op. Hoort u niets van ons? Dan is er helaas geen woning voor u beschikbaar. Wij verwachten eind januari 2024 de sleutels van de woningen aan de nieuwe huurders uit te reiken.

Informatie

  • Verhuurbrochure
  • Download plattegrond 1
  • Download plattegrond 2