Senior Verhuurmakelaar

Senior Verhuurmakelaar
32 - 36 uur per week / schaal H CAO woningcorporaties

Ben jij die ambitieuze en energieke verhuurmakelaar met kennis en ervaring op het gebied van verhuur- en mutatieproces?  

Jouw nieuwe baan
Je hebt een afwisselende baan waarin jij als coördinator verhuur verantwoordelijk bent voor het hele verhuurproces. Waar nodig ondersteun je de mutatieopzichter door het uitvoeren van voor- en eindinspecties. Je bent proceseigenaar van het verhuurproces en overziet het proces van A tot Z. Je zorgt dat dit efficiënt verloopt voor klant en collega.
Jaarlijks neem jij het hele huurverhogingsproces voor jouw rekening. Je informeert huurders hierover en behandelt ook alle ontvangen bezwaarschriften. Met de andere senior medewerkers ben je verantwoordelijk voor organisatiebrede projecten. Meedenken over het zo efficiënt mogelijk inrichten van automatiseringsprocessen zie je als een mooie uitdaging, je bent één van de kerngebruikers. In het VvE-beheer vertegenwoordig je de verhuurders- en eigenaarsrol.

Dit ben jij
Je vindt het leuk om in een klein team te werken waarin veel van je verwacht wordt. Je neemt je verantwoordelijkheid als senior en ziet waar verbetering nodig is in de processen. Collega’s kunnen op je bouwen en voor allerlei werkgerelateerde onderwerpen bij je terecht. Naast dat je de reguliere werkzaamheden uitvoert, kun je hier afstand van nemen om overzicht te krijgen en processen waar nodig bij te sturen. Je denkt actief mee in het verbeteren van werkprocessen door jouw affiniteit met automatisering.

Wij vragen
Je werkt en denkt op HBO niveau. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van verhuur, mutaties en huurrecht. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Kennis op het gebied van VvE beheer is een pré. Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken. Ook ben je flexibel ingesteld en kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende taken.

Ons aanbod
Een fulltime functie in een klein maar hecht team gesitueerd in het mooie Groene Hart. Wij bieden een goed salaris en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Enthousiast geworden over deze baan? Stuur dan je motivatie en CV vóór maandag 18 januari 2021 naar Alexander Dekker, adviseur woningcorporaties Steiger B via e-mail alexandersteigerbnl. of voor nadere informatie kun je bellen via 06-11411025.
Onze procedure bestaat uit twee gespreksrondes. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Daarnaast vragen wij standaard naar een VOG.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden