Een dag uit het leven van een Projectleider

Je start de dag met een lekker kopje koffie en een gezellig praatje met je collega projectleiders. Weer helemaal op de hoogte, ga jij aan de slag met de vastgoedprojecten waar jij verantwoordelijk voor bent.

Geen dag is hetzelfde en er staan verschillende werkzaamheden op de planning. Je start de dag met het doornemen van alle e-mails.  Daarna doorloop je de binnengekomen projectfacturen en bekijk je de planning van de projecten. Zijn ze nog haalbaar en valt alles nog binnen het budget? Daarna ga je op locatie kijken naar de voortgang van de diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je gaat in gesprek met verschillende aannemers en bespreekt de status. Tussen de middag eet je je lunch in ons recent verbouwde kantoor en schuif je aan in onze gezellige keuken. Ook kun je ervoor kiezen om even een frisse neus te halen. In de middag staat er een overleg gepland met de manager Klant en woning en heb je een Teams overleg met het bouwteam. Aan het einde van de dag heb je nog een afspraak staan met een huurderadviesgroep om de renovatie van een wijk te bespreken.

De verschillende projecten en de contacten met collega’s, huurders en aannemers zorgen voor veel variatie. Het is een afwisselende en uitdagende functie! Bouw jij mee aan een duurzaam thuis voor onze bewoners?

Kijkje in de toekomst
De komende jaren ben je ook druk bezig met de verduurzaming van onze woningen. Dit gebeurt in bewoonde staat. Dus intensief contact met huurders is part of the job. Je hoeft dit niet alleen te doen! Je werkt hierbij nauw samen met diverse collega’s en de geselecteerde aannemers.

Een projectleider bij Habeko wonen doet net nog wat meer! Wij gaan een slag maken op het gebied van professioneel opdrachtgeverschap. Uitgangspunt hierbij is het prestatiegericht werken. Hierbij toont de aannemer aan dat de geleverde kwaliteit overeenkomt met de gestelde uitgangspunten.
Aan jou de eer om dit op te gaan zetten door intensief samen te gaan werken met vaste partijen. We maken graag gebruik van jouw kennis, enthousiasme en frisse blik om dit samen met de collega projectleiders en de manager Klant en Woning verder vorm te geven.

Klik hier voor de volledige vacature.

Deel deze pagina