Ons team

Wij zijn dé woningcorporatie in Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Benthuizen en Koudekerk aan den Rijn. Onze ruim 1900 woningen bestaan uit eengezinswoningen, portiekwoningen, galerijwoningen en seniorenwoningen. Daarnaast beheren wij garages en bedrijfsruimten.

Onze doelstelling

Habeko wonen richt zich op betaalbaar wonen met vitale dorpen. Wij bieden duurzame, goed onderhouden woningen aan mensen van alle leeftijden die afhankelijk zijn van ondersteuning op de woningmarkt. Om de krachten van de dorpen te behouden streven wij naar een optimale participatie van bewoners in de dorpse structuren. Wij doen dit met betrokken medewerkers die hun omgeving kennen en luisteren naar de klant. 

Hoe we werken

Wij werken samen met een hecht team. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk zodat we elkaar kennen, zowel onze huurders, leden als onze belanghouders. Onze dienstverlening is gebaseerd op onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en flexibel.

Daarnaast zijn wij altijd duidelijk in onze contacten met onze huurders. Onze afspraken zijn helder en hoe wij werken is bekend. Dat zorgt voor een gezonde en betrouwbare relatie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden