Wonen voor senioren

Als u ouder wordt, dan wilt u graag zolang mogelijk in uw eigen woning blijven wonen. Kan dat? Kunt u dan goede zorg krijgen? Of aanpassingen in uw woning? Of moet u toch verhuizen naar een seniorenwoning? Dat is een moeilijke keuze. Wij helpen u daarbij graag.

Wij hebben woningen voor elke categorie senioren

Uw woning is te groot. U kunt de tuin niet langer zelf onderhouden. Of u heeft problemen met uw gezondheid. Daardoor kunt u bijvoorbeeld niet goed meer traplopen.

Schrijf u op tijd in als woningzoekende

Om een woning bij ons te kunnen huren, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt op een woning.

Zodra de huur van een woning wordt opgezegd, bieden wij de woning te huur aan. Dat doen we op de website van Huren in Holland Rijnland. Heeft u inwonende kinderen? Deze kunnen niet meeverhuizen naar een seniorenwoning.Tijdelijke inwoning van familie of vrienden is ook niet toegestaan. Dit in verband met de leefbaarheid, wensen en verwachtingen van de bewoners.

Van koop naar huur

Heeft u een koopwoning? Dan kunt u ook in aanmerking komen voor een huurwoning. U moet natuurlijk wel geregistreerd staan als woningzoekende bij Huren in Holland Rijnland.

U heeft dringend een gelijkvloerse woning nodig

Dan kunt u in sommige gevallen een urgentieverklaring aanvragen. Krijgt u urgentie? Dan krijgt u een zoekprofiel. Hiermee kunt u zes maanden lang zelf reageren op het woningaanbod. U krijgt dan voorrang op niet-urgentwoningzoekenden op de vrijkomende woningen. U betaalt daarvoor wel een bijdrage. Lees hier meer over het aanvragen van urgentie. Of kijk op de website van Huren in Holland Rijnland.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden