Woning gevonden

Heeft u gereageerd op een advertentie via de website? En bent u de eerste kandidaat? Dan krijgt u bericht van ons.

 • 1

  Wij nodigen u uit voor een intakegesprek

 • 2

  U heeft drie dagen bedenktijd

  U heeft maximaal drie dagen de tijd om de woning te accepteren. Natuurlijk mag u ook eerder beslissen. Accepteert u de woning? Dan krijgt u van ons een bevestigingsbrief. Bij de brief zit een acceptatieformulier die u voor akkoord getekend binnen drie dagen retour stuurt. Is de opleveringsdatum van de woning bij acceptatie nog niet bekend, dan ontvangt u uiterlijk veertien dagen voor de definitieve oplevering een schriftelijke uitnodiging.

 • 3

  Overname spullen

  Wilt u spullen overnemen? Dat regelt u zelf met de oude bewoner. U bent nooit verplicht om spullen over te nemen. Wilt u niets overnemen? Laat het zowel aan de oude bewoner als aan ons weten. Onze opzichter zorgt er dan voor dat de woning leeg aan u wordt opgeleverd. Wilt u wel spullen overnemen? Dan maken wij een aanvullende huurovereenkomst op. Daarin leest u een overzicht van de spullen die u overneemt. Als u de overeenkomst tekent, dan zijn de spullen van u. Dit betekent ook dat u verantwoordelijk bent voor het onderhouden en eventueel vervangen van de zaken.

 • 4

  Opzeggen huidige woning

  U kunt maar één sociale huurwoning tegelijk huren. Accepteert u een andere sociale huurwoning? Dan is het belangrijk dat u de huur van uw huidige sociale huurwoning opzegt. Bent u medehuurder en gaat u uit elkaar? En wilt u een andere sociale huurwoning huren? Dan hebben wij een verklaring van uw scheiding nodig. Anders blijft de woning op uw naam staan. In dat geval kunt u geen andere sociale huurwoning huren.

 • 5

  Vraag huurtoeslag aan

  Misschien kunt u huurtoeslag aanvragen. Tijdens het intakegesprek krijgt u hierover meer informatie. Lees hierover meer op www.toeslagen.nl

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden