Over Habeko wonen: we kennen elkaar!

Wat doen wij?
Wij zijn dé woningcorporatie in Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Benthuizen en Koudekerk aan den Rijn. Onze ruim 1900 woningen bestaan uit eengezinswoningen, portiekwoningen, galerijwoningen en seniorenwoningen. Daarnaast beheren wij garages en bedrijfsruimten.

Wat is onze doelstelling?
Betaalbaar en fijn wonen in vitale dorpen, daar staan wij voor! Om dit te realiseren is een goede organisatie nodig. Die adequaat reageert op vragen en weet waar zij voor staat. Onze woningen zijn goed onderhouden. Als het nodig is verbouwen wij de woning. Kunnen de woningen niet meer voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd, dan kiezen wij voor sloop en nieuwbouw. Ook dan gaan we voor kwaliteit.

Hoe werken wij?
Wij werken samen met een hecht team. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk zodat we elkaar kennen, zowel onze huurders, leden als onze belanghouders. Onze dienstverlening is gebaseerd op onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en flexibel. Daarnaast zijn wij altijd duidelijk in onze contacten met onze huurders. Onze afspraken zijn helder en hoe wij werken is bekend. Dat zorgt voor een gezonde en betrouwbare relatie.

  Afdelingen

 • Directeur-bestuurder

  De directeur-bestuurder is eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie. Hij zet de strategie uit van de organisatie. Natuurlijk doet hij dan in samenspraak met het managementteam. Het directiesecretariaat ondersteunt het bestuur en het management.

 • Afdeling Wonen

  De afdeling Wonen zorgt voor de verhuur van de woningen. Ook zorgt de afdeling voor de huuradministratie. Iedere woonconsulent heeft een eigen wijk.

  Verder zorgt deze afdeling voor de algemene zaken zoals de balie en telefoon. 

 • Afdeling Vastgoedbeheer

  De afdeling Vastgoedbeheer bewaakt de technische kwaliteit van uw woning. Zodat u woont in een goed onderhouden woning.

 • Afdeling Vastgoedontwikkeling

  Deze afdeling verzorgt onze nieuwbouwprojecten

 • Afdeling Financieel Economische Zaken

  Deze afdeling houdt zich bezig met onze financiën. Zoals:

  • de begroting
  • de jaarrekening
  • de automatisering

Lees meer